Bel direct:
071 542 0410

Vis van het hof Logo
  • Home
  • Informatie
    • Visweetjes
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Relatiegeschenken
    • Maaltijd specialiteiten
    • Voorgerechten
    • Specialiteiten en snacks
    • Specialiteiten en snacks
    • Gerookte vis
    • Verse Vis
    • Schaal en Schelpdieren
  • Folder
  • Contact
Login Registreer


Lost password?


Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

0 0

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Vis van het hof Logo
Vis van het hof Logo
  • Home
  • Blog / Nieuws
  • Informatie
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Contact
  • Recepten
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Maaltijd specialiteiten
    • Verse Vis
  • Overzicht
    • Mijn account
    • Winkelmand
    • Afrekenen

Bel direct:
071 542 0410

Facebook Instagram
0 0
0 Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Terugkeren naar de vorige pagina
Home Recipe

Vitello Tonnato!

CategorieHoofdgerechtMoeilijkheidsgraadBeginner

Dit recept biedt de klassieke combinatie van malse kalfsfricandeau en romige tonijnsaus, met de toevoeging van kappertjes en peterselie voor extra smaak. Het is een heerlijk gerecht om van te genieten tijdens een lunch of als voorgerecht bij een Italiaanse maaltijd. Buon appetito!

 


Totale tijd10 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

Tonijn saus
 5 eetlepel mayonaise
 1 Blikje tonijn op olie, uitgelekt
 2 eetlepel kappertjes
 3 ansjovisfilets, uitgelekt
 2 eetlepel olijfolie
 zout en peper naar smaak
Tonnato
 200 g kalfsfricandeau
 klein bosje bladpeterselie
 2 eetlepel kappertjes
 vers gemalen peper

Bereiding


1

Voor de tonijnsaus: Doe de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en olijfolie in een blender of keukenmachine. Mix tot een gladde saus. Breng op smaak met zout en peper.

2

Verdeel de kalfsfricandeau over 4 borden.

3

Schep een royale hoeveelheid tonijnsaus over het vlees, zodat het goed bedekt is.

4

Bestrooi de vitello met de fijngehakte peterselie en kappertjes. Breng op smaak met versgemalen peper.

5

Serveer de vitello tonnato als voorgerecht of als onderdeel van een antipasto-plateau. Je kunt er wat vers brood of geroosterde sneetjes stokbrood bij serveren.

 

Ingrediënten

Tonijn saus
 5 eetlepel mayonaise
 1 Blikje tonijn op olie, uitgelekt
 2 eetlepel kappertjes
 3 ansjovisfilets, uitgelekt
 2 eetlepel olijfolie
 zout en peper naar smaak
Tonnato
 200 g kalfsfricandeau
 klein bosje bladpeterselie
 2 eetlepel kappertjes
 vers gemalen peper

Aanwijzingen

1

Voor de tonijnsaus: Doe de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en olijfolie in een blender of keukenmachine. Mix tot een gladde saus. Breng op smaak met zout en peper.

2

Verdeel de kalfsfricandeau over 4 borden.

3

Schep een royale hoeveelheid tonijnsaus over het vlees, zodat het goed bedekt is.

4

Bestrooi de vitello met de fijngehakte peterselie en kappertjes. Breng op smaak met versgemalen peper.

5

Serveer de vitello tonnato als voorgerecht of als onderdeel van een antipasto-plateau. Je kunt er wat vers brood of geroosterde sneetjes stokbrood bij serveren.

Notes

Vitello Tonnato!
IngrediëntenAanwijzingen
Bericht delen
  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Linkedin
Bloody mary oesters
Champagne oesters

Reacties zijn gesloten

Waar vind je ons:

Winkelhof 99 -2353 Tz Leiderdorp

(tegenover AH)

071 542 0410

Openingstijden

maandag
dindsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11:00 – 17:00
9:00 – 18:00
9:00 – 20:00
9:00 – 20:00
9:00 – 21:00
9:00 – 17:00
Gesloten

  • Algemene informatie

    • Algemene voorwaarden

    • Veelgestelde vragen

    • Privacy en cookies

    • Ophalen en bezorging

    • Garantie & Retourbeleid

    • Disclaimer

  • Informatie

    • Visweetjes

    • Haringparty

      Hot
    • Bereidingstijden

Vis van het Hof

Al ruim 20 jaar zitten wij met onze viswinkel in Leiderdorp.
Voorheen onder de naam De Spakenburgse Visspecialist maar tegenwoordig als Vis van het Hof.

Al jaren een begrip in de regio Leiderdorp! 

Contact houden?

Facebook Instagram Email

Copyright © 2022 Visvanhethof.nl – Powered by Bos Bedrijfsadvies

webshop
Bel ons
menu