Bel direct:
071 542 0410

Vis van het hof Logo
  • Home
  • Informatie
    • Visweetjes
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Relatiegeschenken
    • Maaltijd specialiteiten
    • Voorgerechten
    • Specialiteiten en snacks
    • Specialiteiten en snacks
    • Gerookte vis
    • Verse Vis
    • Schaal en Schelpdieren
  • Folder
  • Contact
Login Registreer


Lost password?


Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

0 0

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Vis van het hof Logo
Vis van het hof Logo
  • Home
  • Blog / Nieuws
  • Informatie
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Contact
  • Recepten
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Maaltijd specialiteiten
    • Verse Vis
  • Overzicht
    • Mijn account
    • Winkelmand
    • Afrekenen

Bel direct:
071 542 0410

Facebook Instagram
0 0
0 Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Terugkeren naar de vorige pagina
Home Recipe

Broodje pulled zalm

CategorieHoofdgerechtMoeilijkheidsgraadBeginner

Deze heerlijke broodjes met warm gerookte pulled zalm, knapperige groenten en BBQ-sauzen zijn perfect voor een snelle en smaakvolle lunch of lichte avondmaaltijd. Smakelijk eten!

 

Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd5 minutenTotale tijd15 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

 4 stuks rozenbol spelt
 300 g warm gerookte zalm
 150 g farmer salade(of een andere frisse salade naar keuze)
 1 komkommer, in dunne plakjes
 1 rode ui, in dunne plakjes
 1 bosui/lenteui, gesnipperd
 Alabama white bbq saus
 2 eetlepels Mississippi bbq saus sweet 'n mild

Bereiding

1

*Voorbereiding van de ingrediënten:* Begin met het verzamelen van alle benodigde ingrediënten. Snijd de komkommer in dunne plakjes, snijd de uien in ringen, en hak de bosui fijn. Zorg ervoor dat de warm gerookte zalm op kamertemperatuur is.
Eventueel, Verwarm de oven voor op 180 graden of pak de broodrooster

2

Verwarm de gerookte zalm zachtjes in een pan op laag vuur om deze warm te maken, maar wees voorzichtig om te voorkomen dat de zalm uitdroogt. Trek vervolgens met behulp van een vork de zalm uit elkaar om een "gepulld" effect te krijgen.

3

*Kruid de zalm:* Meng de 2 eetlepels Mississippi BBQ-saus Sweet 'n Mild met de gepulde zalm in een kom, zorg ervoor dat de zalm goed bedekt is met de saus.

4

*Bereid de broodjes voor:* Snijd de rozenbol speltbroodjes open en verwarm ze lichtjes in de oven of broodrooster. Dit geeft de broodjes een beetje knapperigheid, maar deze stap kan worden overgeslagen als je zachte broodjes prefereert.

5

*Bouw je broodje:* Beleg de onderste helft van de broodjes royaal met de farmer salade. Leg vervolgens de uienringen en komkommerplakjes op de salade. Hier bovenop voeg je de gekruide pulled zalm toe.

6

*Voeg de laatste details toe:* Besprenkel het geheel met Alabama White BBQ-saus naar smaak, en bestrooi de broodjes met de fijngehakte bosui voor een extra frisse smaak.

7

*Serveer het broodje:* Plaats de bovenkant van de broodjes erop en druk lichtjes aan. Serveer de broodjes pulled zalm onmiddellijk voor de beste smaak en textuur.

Serveer de broodjes pulled zalm direct en geniet ervan!
Warm gerookte zalm broodje pulled zalm schepzalm

Ingrediënten

 4 stuks rozenbol spelt
 300 g warm gerookte zalm
 150 g farmer salade(of een andere frisse salade naar keuze)
 1 komkommer, in dunne plakjes
 1 rode ui, in dunne plakjes
 1 bosui/lenteui, gesnipperd
 Alabama white bbq saus
 2 eetlepels Mississippi bbq saus sweet 'n mild

Aanwijzingen

1

*Voorbereiding van de ingrediënten:* Begin met het verzamelen van alle benodigde ingrediënten. Snijd de komkommer in dunne plakjes, snijd de uien in ringen, en hak de bosui fijn. Zorg ervoor dat de warm gerookte zalm op kamertemperatuur is.
Eventueel, Verwarm de oven voor op 180 graden of pak de broodrooster

2

Verwarm de gerookte zalm zachtjes in een pan op laag vuur om deze warm te maken, maar wees voorzichtig om te voorkomen dat de zalm uitdroogt. Trek vervolgens met behulp van een vork de zalm uit elkaar om een "gepulld" effect te krijgen.

3

*Kruid de zalm:* Meng de 2 eetlepels Mississippi BBQ-saus Sweet 'n Mild met de gepulde zalm in een kom, zorg ervoor dat de zalm goed bedekt is met de saus.

4

*Bereid de broodjes voor:* Snijd de rozenbol speltbroodjes open en verwarm ze lichtjes in de oven of broodrooster. Dit geeft de broodjes een beetje knapperigheid, maar deze stap kan worden overgeslagen als je zachte broodjes prefereert.

5

*Bouw je broodje:* Beleg de onderste helft van de broodjes royaal met de farmer salade. Leg vervolgens de uienringen en komkommerplakjes op de salade. Hier bovenop voeg je de gekruide pulled zalm toe.

6

*Voeg de laatste details toe:* Besprenkel het geheel met Alabama White BBQ-saus naar smaak, en bestrooi de broodjes met de fijngehakte bosui voor een extra frisse smaak.

7

*Serveer het broodje:* Plaats de bovenkant van de broodjes erop en druk lichtjes aan. Serveer de broodjes pulled zalm onmiddellijk voor de beste smaak en textuur.

Serveer de broodjes pulled zalm direct en geniet ervan!

Notes

Broodje pulled zalm
IngrediëntenAanwijzingen
Bericht delen
  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Linkedin
Champagne oesters
Mosselen met Roquefortsaus

Reacties zijn gesloten

Waar vind je ons:

Winkelhof 99 -2353 Tz Leiderdorp

(tegenover AH)

071 542 0410

Openingstijden

maandag
dindsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11:00 – 17:00
9:00 – 18:00
9:00 – 20:00
9:00 – 20:00
9:00 – 21:00
9:00 – 17:00
Gesloten

  • Algemene informatie

    • Algemene voorwaarden

    • Veelgestelde vragen

    • Privacy en cookies

    • Ophalen en bezorging

    • Garantie & Retourbeleid

    • Disclaimer

  • Informatie

    • Visweetjes

    • Haringparty

      Hot
    • Bereidingstijden

Vis van het Hof

Al ruim 20 jaar zitten wij met onze viswinkel in Leiderdorp.
Voorheen onder de naam De Spakenburgse Visspecialist maar tegenwoordig als Vis van het Hof.

Al jaren een begrip in de regio Leiderdorp! 

Contact houden?

Facebook Instagram Email

Copyright © 2022 Visvanhethof.nl – Powered by Bos Bedrijfsadvies

webshop
Bel ons
menu