Bel direct:
071 542 0410

Vis van het hof Logo
  • Home
  • Informatie
    • Visweetjes
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Relatiegeschenken
    • Maaltijd specialiteiten
    • Voorgerechten
    • Specialiteiten en snacks
    • Specialiteiten en snacks
    • Gerookte vis
    • Verse Vis
    • Schaal en Schelpdieren
  • Folder
  • Contact
Login Registreer


Lost password?


Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

0 0

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Vis van het hof Logo
Vis van het hof Logo
  • Home
  • Blog / Nieuws
  • Informatie
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Contact
  • Recepten
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Maaltijd specialiteiten
    • Verse Vis
  • Overzicht
    • Mijn account
    • Winkelmand
    • Afrekenen

Bel direct:
071 542 0410

Facebook Instagram
0 0
0 Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Terugkeren naar de vorige pagina
Home Recipe

Bloody mary oesters

CategorieHoofdgerechtMoeilijkheidsgraadGemiddeld

Een pittige twist op verse oesters: onze Bloody Mary-oesters zijn een feestelijke traktatie voor thuis. Probeer dit verfrissende en smaakvolle recept vandaag nog!

Voorbereidingstijd20 minutenTotale tijd20 minuten

Ingrediënten voor 1 dozijn oesters:

 12 oesters fines de claires
 1 kop tomatensap
 2 eetlepel wodka
 1 eetlepel citroensap
 1 theelepel worcestersaus
 ½ theelepel tabasco
 1 snufje zout
 1 snufje venkelzaad gemalen
 1 snufje gemalen zwarte peper.
 15 g verse dille
 1 citroen


Bereiding:

1

Open de verse oesters met een oestermes en haal ze los van de schelp. plaats ze op vers ijs of een bedje van grof zeezout om ze recht te houden.

2

In een kom combineer je het tomatensap, wodka, citroensap, worcestersaus, zout, venkelzaad en tabasco. Roer goed om alle ingrediënten te combineren. Proef het mengsel en pas naar smaak aan met extra kruiden of tabasco.

3

Giet de Bloody Mary-mix over de oesters in de schelpen. Zorg ervoor dat elke oester voldoende saus krijgt.

4

Bestrooi de oesters met versgemalen zwarte peper naar smaak. Garneer met een takje dille. Leg wat partjes citroen naast de oesters.

5

Serveer de oesters direct!

Eet smakelijk!

Ingrediënten

 12 oesters fines de claires
 1 kop tomatensap
 2 eetlepel wodka
 1 eetlepel citroensap
 1 theelepel worcestersaus
 ½ theelepel tabasco
 1 snufje zout
 1 snufje venkelzaad gemalen
 1 snufje gemalen zwarte peper.
 15 g verse dille
 1 citroen

Aanwijzingen

1

Open de verse oesters met een oestermes en haal ze los van de schelp. plaats ze op vers ijs of een bedje van grof zeezout om ze recht te houden.

2

In een kom combineer je het tomatensap, wodka, citroensap, worcestersaus, zout, venkelzaad en tabasco. Roer goed om alle ingrediënten te combineren. Proef het mengsel en pas naar smaak aan met extra kruiden of tabasco.

3

Giet de Bloody Mary-mix over de oesters in de schelpen. Zorg ervoor dat elke oester voldoende saus krijgt.

4

Bestrooi de oesters met versgemalen zwarte peper naar smaak. Garneer met een takje dille. Leg wat partjes citroen naast de oesters.

5

Serveer de oesters direct!

Eet smakelijk!

Notes

Bloody mary oesters
IngrediëntenAanwijzingen
Bericht delen
  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Linkedin
Vitello Tonnato!

Reacties zijn gesloten

Waar vind je ons:

Winkelhof 99 -2353 Tz Leiderdorp

(tegenover AH)

071 542 0410

Openingstijden

maandag
dindsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11:00 – 17:00
9:00 – 18:00
9:00 – 20:00
9:00 – 20:00
9:00 – 21:00
9:00 – 17:00
Gesloten

  • Algemene informatie

    • Algemene voorwaarden

    • Veelgestelde vragen

    • Privacy en cookies

    • Ophalen en bezorging

    • Garantie & Retourbeleid

    • Disclaimer

  • Informatie

    • Visweetjes

    • Haringparty

      Hot
    • Bereidingstijden

Vis van het Hof

Al ruim 20 jaar zitten wij met onze viswinkel in Leiderdorp.
Voorheen onder de naam De Spakenburgse Visspecialist maar tegenwoordig als Vis van het Hof.

Al jaren een begrip in de regio Leiderdorp! 

Contact houden?

Facebook Instagram Email

Copyright © 2022 Visvanhethof.nl – Powered by Bos Bedrijfsadvies

webshop
Bel ons
menu