Bel direct:
071 542 0410

Vis van het hof Logo
  • Home
  • Informatie
    • Visweetjes
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Relatiegeschenken
    • Maaltijd specialiteiten
    • Voorgerechten
    • Specialiteiten en snacks
    • Specialiteiten en snacks
    • Gerookte vis
    • Verse Vis
    • Schaal en Schelpdieren
  • Folder
  • Contact
Login Registreer


Lost password?


Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

0 0

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Vis van het hof Logo
Vis van het hof Logo
  • Home
  • Blog / Nieuws
  • Informatie
    • Bereidingstijden
    • haringparty
  • Contact
  • Recepten
  • Webshop
    • Vis en hapjesschalen
    • Maaltijd specialiteiten
    • Verse Vis
  • Overzicht
    • Mijn account
    • Winkelmand
    • Afrekenen

Bel direct:
071 542 0410

Facebook Instagram
0 0
0 Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Keer terug naar winkel
Winkelmand (0)
Subtotaal: € 0.00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Terugkeren naar de vorige pagina
Home

Bereidingstijden

Bereidingstijden Vis

Hoe weet je of vis vers is?

Vis opwarmen of bereiden. Moeilijk is het zeker niet. Bij het bereiden van vis zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste factor is de dikte van de vis. Wat je ook goed in de gaten moet houden is dat vis snel gaart, dus je wilt het niet te lang op het vuur laten staan. Als hij eenmaal gaar is, haal hem dan meteen uit de pan en dien hem op.

Onderstaand de bereidingswijzen van ieder soort vis.

Hele verse vis

(ca. 250 g)

Vis

Koekenpan

Pocheren

Oven

Stoven

Magnetron

Stoven

Forel

8-10

8-10

15-20

15-20

3-5

-

Gamba's

3-4

3-4

7-10

7-10

3-5

-

Schol

4-6

4-6

15-20

15-20

3-5

-

Sliptong

4-6

4-6

10-15

10-15

3-5

-

Verse vis

(ca. 150 / 200 g)

Vis

Koekenpan

Pocheren

Oven

Stoven

Magnetron

Stoven

Kabeljauw

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Koolvis

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Roodbaars

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Sliptong

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Schol

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Zalm(forel)

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Zeewolf

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Zwaardvis

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Panga/tilapia

4-6

4-6

20-25

8-10

2-3

6

Moten vis

(CA. 2,5 cm dik)

Vis

Koekenpan

Pocheren

Oven

Stoven

Magnetron

Stoven

Zalm

4-6

-

16-18

-

-

6

Gebakken vis

(Vis al gebakken in de viswinkel)

Vis

Koekenpan

Oven

Airfryer

Kibbeling

6

6-8

5

Lekkerbek

6

8-10

6

Schol

8-10

10-12

8

Sliptong

5

6-8

5

Waar vind je ons:

Winkelhof 99 -2353 Tz Leiderdorp

(tegenover AH)

071 542 0410

Openingstijden

maandag
dindsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11:00 – 17:00
9:00 – 18:00
9:00 – 20:00
9:00 – 20:00
9:00 – 21:00
9:00 – 17:00
Gesloten

  • Algemene informatie

    • Algemene voorwaarden

    • Veelgestelde vragen

    • Privacy en cookies

    • Ophalen en bezorging

    • Garantie & Retourbeleid

    • Disclaimer

  • Informatie

    • Visweetjes

    • Haringparty

      Hot
    • Bereidingstijden

Vis van het Hof

Al ruim 20 jaar zitten wij met onze viswinkel in Leiderdorp.
Voorheen onder de naam De Spakenburgse Visspecialist maar tegenwoordig als Vis van het Hof.

Al jaren een begrip in de regio Leiderdorp! 

Contact houden?

Facebook Instagram Email

Copyright © 2022 Visvanhethof.nl – Powered by Bos Bedrijfsadvies

webshop
Bel ons
menu